Aluminium kozijnen repareren

Aluminium kozijnen repareren

Zoekt u een adres om aluminium kozijnen te laten repareren? Dan kunt u altijd terecht bij Dr. Vinyl Nederland. Kunststof of aluminium kozijnen kunnen aan reparatie toe zijn door bijvoorbeeld transport, plaatsing of weersomstandigheden. In het geval van schade wordt al snel gedacht aan het vervangen van een kozijn, maar wij kunnen uw aluminium kozijnen repareren en meestal zodanig herstellen dat er achteraf geen schade meer te zien is. Laat u uw aluminium kozijnen repareren in plaats van vervangen, dan bespaart u dus heel wat kosten met vaak hetzelfde resultaat.

In de meeste gevallen kunnen wij aluminium kozijnen repareren, maar er zijn altijd uitzonderingen. We kunnen echter vrijwel altijd met behulp van een foto inschatten of reparatie van het kozijn mogelijk is.

Dr. Vinyl heeft tientallen mobiele servicepunten die in elke provincie van Nederland te vinden zijn. Wilt u (namens uw bedrijf) graag aluminium kozijnen laten repareren? Neem dan snel contact op via 033 - 25 83 815 of info@drvinyl.nl. Van spuiten tot spotrepair en van aluminium kozijnen tot cosmetisch herstel van paardenzadels: Dr. Vinyl is de specialist voor zowel bedrijven als particulieren wanneer er schade moet worden gerepareerd.