Dashboard reparatie

Dashboard reparatie

Bent u op zoek naar een adres waar u terecht kunt voor snelle en voordelige dashboard reparatie? Vandaag de dag wordt er in de meeste auto’s apparatuur ingebouwd en brengt de verwijdering van deze apparatuur vaak schade met zich mee. Om deze, veelal opvallende, schade ongedaan te maken en zo eventuele kopers niet af te schrikken, kunt u een beroep doen op Dr. Vinyl. Wij hebben al meer dan veertig jaar ervaring op het gebied van klein schadeherstel, waaronder dashboard reparatie.

Vakkundig herstel
Dr. Vinyl herstelt kleine schades tot in detail en zorgt voor dashboard reparatie waarmee de originele structuur en kleur in ere worden hersteld. Onze specialisten zorgen er in de meeste gevallen voor dat de geleden schade op locatie kan worden gerepareerd. Heeft u meerdere voertuigen die gerepareerd moeten worden? Laat Dr. Vinyl de reparaties combineren en bespaar zo tijd en geld!

Trouwe klantenkring
Dr. Vinyl is een vertrouwde naam in Nederland en Belgie. Door onze jarenlange ervaring en hoge kwaliteit van werken, hebben we inmiddels een trouwe klantenkring opgebouwd. We werken voor verschillende sectoren, van automotive tot bouw en van meubels tot pleziervaart. Valt uw schade niet onder deze categorieen? Vaak kunnen we uw schade toch repareren. Neem daarvoor gerust contact op met onze klantenservice (033 25 83 815). Ook als u denkt dat uw dashboard niet meer te herstellen is, hebben wij vaak toch nog een oplossing.

Herstel op locatie
Een groot voordeel van Dr. Vinyl is dat we u snel van dienst kunnen zijn. U vindt Dr. Vinyl op meerdere locaties in Nederland. Zo is er altijd wel een ervaren schade hersteller bij u in de buurt!

Kwaliteit in schadeherstel
Kwaliteit staat bij ons altijd voorop. Dr. Vinyl is dan ook constant bezig met innovatie. Hoe kunnen we u nog beter, sneller en goedkoper helpen? In combinatie met veel ervaring zorgt dat ervoor dat we altijd de juiste oplossing hebben voor dashboard reparatie. Wij zorgen ervoor dat u na de reparatie niets meer ziet van de beschadiging. Zo heeft u nog lang plezier van uw vervoersmiddel.

Contact
Zoekt u een professioneel bedrijf voor eenmalige dashboard reparatie? Wilt u graag een onderhoudscontract afsluiten? Hoe dan ook: wij gaan graag aan de slag met uw dashboard reparatie en andere kleine schades. Vraag gratis een offerte aan, neem telefonisch contact op met 033 - 25 83 815 of stuur een e-mail naar info@drvinyl.nl.