Geurneutralisatie

Geurneutralisatie in uw auto is een specialistische klus. Consumenten zijn kritisch en een auto waarin is gerookt vind minder snel aftrek dan een auto waarin niet is gerookt. Maar ook als fleet owner wordt u met de rookgewoontes van uw klanten geconfronteerd. Uiteraard kunt u gebruik maken van een luchtverfrisser echter deze maskeert alleen de nicotinegeur. Professionele geurneutralisatie garandeert het gewenste resultaat.

 

Dr.Vinyl heeft een permanente oplossing voor het verwijderen van nicotinelucht. Door het interieur te reinigen met geurneutralisatie die diep in de bekleding dringt verdwijnt de nicotinelucht. Deze neutralisator wordt ook in het ventilatiesysteem van de auto geblazen. Hierdoor zal bij het gebruik van het ventilatiesysteem een frisse, schone lucht de auto in geblazen worden.

 

Onze specialisten kunnen op lokatie de voertuigen voor geurneutralisatie behandelen. Wellicht kunnen zij tevens andere schades direct herstellen. Heeft u interesse in geurneutralisatie door Dr. Vinyl of heeft u interesse in een onderhoudscontract? Neem dan contact op met een servicepunt bij u in de buurt. Of vraag via ons offerte systeem eenvoudig een offerte voor het neutraliseren van geur in uw auto aan.

 

 

Exterieur

– Steenslag camouflage

– Spotrepair

– Uitdeuken zonder spuiten

 

Interieur

– Dashboard herstel

– Stuurwiel herstel

– Geurneutralisatie

 Interieur reparatie

– Houtreparatie

 

Vrachtwagens en touringcars

– Interieur touringcars

– Bekledingherstel touringcars

– Interieur vrachtwagens

– Stuurwiel vrachtwagens

– Dashboard vrachtwagens

Offerte aanvragenValidatiecode: 71275