Interieur herstel

Interieur herstel

Wanneer u schade aan het interieur heeft en u wilt dure vervangingskosten vermijden dan kunt u bij Dr. Vinyl terecht voor interieur herstel. Kostenbesparend en zeer effectief.

Dr.Vinyl is met veertig jaar ervaring een begrip in klein schadeherstel. Onze vestigingen zijn verspreid over het land waardoor we snel ter plekke kunnen zijn bij schades. Ook op de vestigingen is het mogelijk om het interieur herstellen. U bent verzekerd van een uitermate goede afhandeling van uw schade, aangezien Dr. Vinyl een wereldwijd gevestigde organisatie is die een rijke geschiedenis heeft en innovatie als een van haar prioriteiten uitdraagt.

Wij opereren in uiteenlopende sectoren, zoals in de automotive, het openbaar vervoer, de bouw en scheeppleziervaart. Wij herstellen schades aan bijvoorbeeld auto's, zoals spotrepair, steenslagschade en interieur herstel. De bouw schakelt ons veel in bij het herstel van aluminium of kunststof kozijnen en verschillende oppervlakteschades.

Het inschakelen van onze specialisten zorgt voor een enorme kostenbesparing voor u. De kosten voor interieur herstel zijn namelijk vaak vele malen kleiner dan vervangen. Daarmee behoudt u als garagehouder of als fleet owner een gezonde marge op uw auto's. Voor interieur herstel kunt u dan ook zonder meer bij ons terecht. Wilt u kennismaken met Dr. Vinyl of heeft u al schade en is interieur herstel nodig? Neem dan gerust vrijblijvend contact op. U kunt op onze website ook een vrijblijvende offerte aanvragen.