Interieur reparatie

Versleten portierbekleding, instap slijtage op de autostoel, slijtage aan hemelbekleding en (lederen) handgrepen, brandgaatjes, scheurtjes in leer of plastics; slijtages die bij regelmatig gebruik van het voortuig voorkomen. Toch bent u als garagehouder of fleet owner er bij gebaat dat deze schades worden verholpen. En uiteraard moet dit kosten technisch interessant zijn. Het investeren in het herstellen van kleine schades bevordert uw business. Immers een nette auto gaat sneller van de hand dan een uitgeleefde auto.

 

Voor het herstellen van interieur schade is Dr. Vinyl de geschikte partner. De technieken die door onze specialisten worden gebruikt voor interieur reparatie zijn door ons zelf ontwikkeld en al 40 jaar een bewezen methode. Door training en het gebruik van de juiste materialen is succes verzekerd bij interieur reparatie door de specialisten van Dr. Vinyl.

 

Dr. Vinyl werkt met mobiele servicepunten zodat interieur reparatie op lokatie kan worden uitgevoerd. Wellicht kunnen wij tevens andere schades direct herstellen. Heeft u interesse in interieur reparatie door Dr. Vinyl of heeft u interesse in een onderhoudscontract? Neem dan contact op met een servicepunt bij u in de buurt. Of vraag via ons offerte systeem eenvoudig een offerte aan.

 

 

Exterieur

– Steenslag camouflage

– Spotrepair

– Uitdeuken zonder spuiten

 

Interieur

– Dashboard herstel

– Stuurwiel herstel

– Geurneutralisatie

 Interieur reparatie

– Houtreparatie

 

Vrachtwagens en touringcars

– Interieur touringcars

– Bekledingherstel touringcars

– Interieur vrachtwagens

– Stuurwiel vrachtwagens

– Dashboard vrachtwagens

Offerte aanvragenValidatiecode: 22731