Kunststof kozijnen repareren

Kunststof kozijnen repareren

Wilt u graag uw kunststof kozijnen laten repareren, bijvoorbeeld vanwege montage- of transportschade? Dan kunt u altijd een beroep doen op Dr. Vinyl. Wij zijn in staat om uw kunststof kozijnen zodanig te repareren, dat u een stuk voordeliger uit bent dan wanneer u de kozijnen zou vervangen door nieuwe exemplaren.

Vakkundige reparatie

Dr. Vinyl wil u altijd het beste bieden. Daarom zijn we contact bezig met het ontwikkelen van onze producten en diensten. We hebben voor de diverse soorten kunststoffen bijpassende technieken en materialen ontwikkeld, zodat de kwaliteit van de producten in stand wordt gehouden. In combinatie met veertig jaar ervaring, zorgt dat ervoor dat we altijd de juiste oplossing zoeken. In plaats van het vervangen van uw kozijnen, kijken wij wat voor andere mogelijkheden er zijn. Het is in de meeste gevallen namelijk goed mogelijk om uw kunststof kozijnen te repareren in plaats van te vervangen. Na afloop ziet uw kozijn er weer als nieuw uit. Onze vakmensen werken zelfstandig op locatie en kunnen u daardoor snel van dienst zijn.

Trouwe klantenkring

Bij Dr. Vinyl is inmiddels een vertrouwde naam in Nederland en België. We hebben al veertig jaar ervaring in het herstellen van kunststof kozijnen en hebben inmiddels een trouwe klantenkring opgebouwd. We werken voor verschillende sectoren, van bouw tot automotive en van meubels tot openbaar vervoer en pleziervaart. Kunststof kozijnen repareren is een specialiteit van ons. Als u denkt dat het kozijn in zijn geheel vervangen moet worden, hebben wij nog vaak een oplossing. U vindt Dr. Vinyl op meerdere locaties in Nederland, waardoor er altijd een specialist in uw buurt is. Als u uw kunststof kozijnen wilt laten repareren, neem dan contact op met onze klantenservice en u wordt zo snel mogelijk geholpen.

Herstel op locatie

Bij Bij Dr. Vinyl kunt u sinds jaar en dag terecht als u uw kunststof kozijnen wilt laten repareren. Een telefoontje naar een van onze servicepunten, die u door heel Nederland kunt vinden, is genoeg om de kunststof kozijnen op locatie te laten repareren. De servicemonteurs van Dr. Vinyl hebben namelijk altijd de beschikking over de juiste materialen en gereedschappen.

Contact

Kunststof kozijnen laten repareren op efficiënte wijze, zodat u ze niet compleet hoeft te vervangen? Neem contact op met het dichtstbijzijnde servicepunt of vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan. Voor vragen kunt u bellen met 033 - 25 83 815 of een e-mail sturen naar info@drvinyl.nl.