Kunststof kozijnen repareren

Kunststof kozijnen repareren

Wilt u graag uw kunststof kozijnen laten repareren, bijvoorbeeld vanwege montage- of transportschade? Dan kunt u altijd een beroep doen op Dr. Vinyl. Wij zijn in staat om uw kunststof kozijnen zodanig te repareren, dat u een stuk voordeliger uit bent dan wanneer u de kozijnen zou vervangen door nieuwe exemplaren.

We kunnen alle kunststof kozijnen repareren met de juiste technieken en materialen, zodat de kwaliteit van de producten in stand wordt gehouden. Door de schade te verhelpen kunt u de oorspronkelijke kozijnen gewoon opleveren.

Bij Dr. Vinyl kunt u sinds jaar en dag terecht als u uw kunststof kozijnen wilt laten repareren. Eén telefoontje naar een van onze servicepunten, die u door heel Nederland kunt vinden, is genoeg om de kunststof kozijnen op locatie te laten repareren. De servicemonteurs van Dr. Vinyl hebben namelijk altijd de beschikking over de juiste materialen en gereedschappen.

Kunststof kozijnen laten repareren op efficiënte wijze, zodat u ze niet compleet hoeft te vervangen? Neem contact op met het dichtstbijzijnde servicepunt of vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan. Voor vragen kunt u bellen met 033 - 25 83 815 of een e-mail sturen naar info@drvinyl.nl.