Laminaat herstellen

Laminaat herstellen

Een laminaat vloer geeft een prachtig uiterlijk aan het interieur van uw pand, winkel of plezierjacht en allerhande andere interieurs. Maar een beschadiging op dat laminaat is funest. Herstellen is een eenvoudige en snelle oplossing van de schade. Dr. Vinyl heeft zich gespecialiseerd in het herstellen van kleine schades, dus ook in het herstellen van laminaat. Met veertig jaar ervaring weet u zeker dat wij uw laminaat uitstekend zullen herstellen.

Door onze rijke geschiedenis en wereldwijd bereik weten veel branches ons te vinden als het om laminaat herstellen gaat. Bouwsector, facilitair management, automotive, de plezierjachtbranche: voor iedereen staan we klaar voor reparaties in interieur én exterieur. Innovatie en ervaring zijn daarbij sleutelwoorden. Met de laatste technieken zorgen we voor het repareren van uw schades en kunnen we uw laminaat herstellen. Als hèt begrip op het vlak van kleine reparaties staan we u graag snel ter dienst vanuit één van de vele vestigingen in het land.

Laminaat herstellen is vanzelfsprekend goedkoper dan het vervangen van de vloer. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Als u al een schade heeft kunt u ook direct hier een offerte opvragen.