Leder herstellen

Leder herstellen

Leder herstellen is een echt specialisme. En juist leer is een materiaal dat in veel interieurs terug te vinden is. Treinen, auto’s, plezierjachten, op veel plaatsen is leder terug te vinden. Maar ook in het interieur van kantoren, winkels en openbare gebouwen wordt leer toegepast op meubels en als oppervlakte bekleding. Herstellen hiervan is voor Dr. Vinyl een vanzelfsprekende bezigheid. Onze ervaring in dit specialisme is inmiddels in veertig jaar opgebouwd. We kunnen ook bogen op een breed netwerk aan vestigingen in heel Nederland. Hierdoor zijn we bij eventuele schades snel ter plekke om schade aan leder te herstellen. Ook kunt u voor vele andere kleine reparaties terecht bij Dr. Vinyl. Al jarenlang zijn wij een begrip op het gebied van klein schadeherstel.

Wij kunnen leder herstellen voor veel verschillende branches. De automotive, het openbaar vervoer, de plezierjachtbranche en de bouwsector:, facilitair management allemaal weten ze Dr. Vinyl te vinden als het gaat om herstel van schade. Innovatie en ervaring zijn de sleutelwoorden van Dr. Vinyl. Daardoor konden we aan een rijke geschiedenis bouwen als voorloper in leder herstellen en verschillende andere interieurreparaties. Overigens vormen we ook autoriteit op het vlak van herstel aan het exterieur.

Wilt u kosten besparen door uw leder te herstellen? Onze reparaties zijn altijd goedkoper dan het vervangen van het leer. Daarmee kunt u bijvoorbeeld als garagehouder de marges op uw autopark houden. Meer informatie geven we u graag online of persoonlijk. Natuurlijk kunt u ook direct een offerte opvragen.