Spotrepair

Spotrepair bespaart u veel tijd en extra, onnodige kosten. Bekijk hier diverse voorbeelden van schades die Dr. Vinyl kan herstellen met spotrepair. Spotrepair biedt regelmatig uitkomst: voor schades aan de auto die zich beperken tot een deel van het plaatwerk of bumper is het niet nodig om het onderdeel te vervangen. Het is financieel aantrekkelijker om deze schade te herstellen. Waar 10 jaar geleden nog hele delen van de auto dienden overgespoten te worden kan Dr. Vinyl het beperken tot de “Spot”.

 

Spotrepair heeft als voordeel dat alleen de betreffende schade wordt hersteld. De omringende fabriekslak blijft in de originele staat. Door gebruik te maken van kleurnummers en een gepatenteerd kleurmengsysteem kan exact dezelfde kleur worden geproduceerd en worden gebruikt voor de afwerking van de herstelde schade.

 

Spotrepair bespaart u veel tijd en extra, onnodige kosten. Bekijk hierboven diverse voorbeelden van schades die Dr. Vinyl kan herstellen. Bent u er niet zeker van of een schade valt onder Spotrepair neem dan gerust contact op.

 

De meeste schades kunnen op lokatie worden hersteld. Heeft u interesse in in de diensten van Dr. Vinyl? Neem dan contact op met een servicepunt bij u in de buurt. Of vraag via ons offerte systeem eenvoudig een offerte aan.

 

 

Exterieur

– Steenslag camouflage

– Spotrepair

– Uitdeuken zonder spuiten

 

Interieur

– Dashboard herstel

– Stuurwiel herstel

– Geurneutralisatie

 Interieur reparatie

– Houtreparatie

Offerte aanvragenValidatiecode: 42371