Steenslag camouflage

Steenslag veroorzaakt schade die vaak door de laklagen het plaatwerk beschadigd. Bij het nalaten van het herstellen en repareren hiervan kan het plaatwerk gaan roesten. Om steenslag schade te repareren kunt u ervoor kiezen om de delen te schuren, plamuren en te lakken. Echter dit brengt veel kosten met zich mee.

 

Bij Dr. Vinyl hebben we een techniek om te herstellen ontwikkeld die de steenslag schade zeer goed ‘camoufleert’. Met deze techniek worden de pitjes licht gevuld met lak die op kleurnummer wordt aangemaakt. Met deze methode wordt de schade als gevolg van steenslag op een zeer kosteneffectieve manier gecamoufleerd. Dr. Vinyl is dé specialist wanneer het gaat om steenslagschade repareren.

 

De herstelwerkzaamheden aan steenslag kunnen op lokatie worden uitgevoerd. Heeft u interesse in de diensten op het gebied van steenslagschade repareren van Dr. Vinyl? Neem dan contact op met een servicepunt bij u in de buurt. Of vraag via ons offerte systeem eenvoudig een offerte aan voor het herstellen van sleenslag en het repareren van steenslagschade.

 

 

Exterieur

– Steenslag camouflage

– Spotrepair

– Uitdeuken zonder spuiten

 

Interieur

– Dashboard herstel

– Stuurwiel herstel

– Geurneutralisatie

 Interieur reparatie

– Houtreparatie

Offerte aanvragenValidatiecode: 54025