Uitdeuken zonder spuiten

Uitdeuken zonder spuiten is een specialistische klus. Niet bij elke schade aan de auto is spotrepair de oplossing. Wanneer bij bijvoorbeeld een deukje, parkeerschade of hagelschade de lak intact is gebleven biedt “Uitdeuken zonder spuiten” uitkomst. Maar zelfs als er lakschade is opgetreden dan kan dit na het uitdeuk proces relatief eenvoudig worden hersteld. De techniek ‘uitdeuken zonder spuiten’ is geschikt voor schades tot een maximale grootte van ongeveer een twee euro muntstuk, mits de laklaag intact is gebleven. Indien dit het geval is kan de schade relatief eenvoudig, voordelig en milieuvriendelijk worden hersteld. Vaak bespaart u met uitdeuken zonder spuiten tot wel 50% ten opzichte van reguliere methoden van schadeherstel.

 

De kostenbesparing bij uitdeuken zonder spuiten zit in arbeid en materiaal. Waar bij spotrepair de arbeid intensiever is en er meer herstelproducten nodig zijn, is er bij het uitdeuken zonder spuiten “slechts” speciaal gereedschap nodig en een goed opgeleide Dr. Vinyl specialist. Met deze materialen en expertise is het in sommige gevallen zelfs mogelijk grotere deuken dan een twee euro muntstuk volledig te herstellen. Laat de specialist van Dr. Vinyl uw schade beoordelen: vraag hiernaast direct een offerte aan en stuur duidelijke foto’s van de schade mee! Onze experts doen u dan binnen 48 uur een gerichte prijsopgave.

 

Het uitdeuken zonder spuiten kan op locatie worden uitgevoerd. Heeft u interesse in de diensten van Dr. Vinyl? Neem dan contact op met een servicepunt bij u in de buurt. Of vraag via ons offerte systeem eenvoudig een offerte aan.

 

 

 

Exterieur

– Steenslag camouflage

– Spotrepair

– Uitdeuken zonder spuiten

 

Interieur

– Dashboard herstel

– Stuurwiel herstel

– Geurneutralisatie

 Interieur reparatie

– Houtreparatie

Offerte aanvragenValidatiecode: 88808