Aluminium kozijnen repareren

Aluminium kozijnen repareren

Zoekt u een adres om aluminium kozijnen te laten repareren? Dan kunt u altijd terecht bij Dr. Vinyl Nederland. Kunststof of aluminium kozijnen kunnen aan reparatie toe zijn door bijvoorbeeld transport, plaatsing of weersomstandigheden. In het geval van schade wordt al snel gedacht aan het vervangen van een kozijn, maar wij kunnen uw aluminium kozijnen repareren en meestal zodanig herstellen dat er achteraf geen schade meer te zien is. Laat u uw aluminium kozijnen repareren in plaats van vervangen, dan bespaart u dus heel wat kosten met vaak hetzelfde resultaat.

Professioneel herstel
Kunststof of aluminium kozijnen kunnen aan reparatie toe zijn door bijvoorbeeld transport, plaatsing of weersomstandigheden. In het geval van schade wordt al snel gedacht aan het vervangen van een kozijn, maar wij kunnen uw aluminium kozijnen repareren en meestal zodanig herstellen dat er achteraf geen schade meer te zien is. Laat u uw aluminium kozijnen repareren in plaats van vervangen, dan bespaart u dus heel wat kosten met vaak hetzelfde resultaat.

Vakkundige reparatie
Onze ervaren servicemonteurs komen naar u toe, om de schade ter plaatse te herstellen. De monteurs zijn voorzien van alle gereedschappen en materialen en kunnen zelfstandig aan de slag. Nadat we uw aluminium kozijnen repareren, zien ze er weer als nieuw uit. Met onze unieke formule en speciale technieken kunnen wij veel voorkomende schades relatief eenvoudig repareren, zodat alles er weer perfect uitziet.

Twijfelt u of uw aluminium kozijn nog te repareren is? We kunnen vrijwel altijd met behulp van een foto inschatten of reparatie van het kozijn mogelijk is.

Trouwe klantenkring
Dr. Vinyl is een vertrouwde naam in Nederland en in België. We hebben al veertig jaar ervaring in het herstellen van kleine schades en hebben inmiddels een trouwe klantenkring opgebouwd. We werken voor verschillende sectoren, van bouw tot automotive en van meubelen, boten, tot en met het openbaar vervoer. Het herstellen van aluminium kozijnen is een specialiteit van ons. Als u denkt dat uw kozijn vervangen moet worden, hebben wij vaak nog een oplossing. Nog een groot voordeel is dat we u snel van dienst kunnen zijn. U vindt de mobiele servicepunten van Dr. Vinyl dan ook op meerdere locaties in Nederland. Als u uw aluminium kozijnen wilt laten repareren, neem dan contact op met onze klantenservice en u wordt zo snel mogelijk geholpen.

Specialist op locatie
Dr. Vinyl heeft tientallen mobiele servicepunten die in elke provincie van Nederland te vinden zijn. Wilt u (namens uw bedrijf) graag aluminium kozijnen laten repareren? Neem dan snel contact op via 033 - 25 83 815 of [email protected]. Van spuiten tot spotrepair en van aluminium kozijnen tot cosmetisch herstel van paardenzadels: Dr. Vinyl is de specialist voor zowel bedrijven als particulieren wanneer er schade moet worden gerepareerd.