Autobekleding reparatie

Autobekleding reparatie

Wie op zoek is naar een specialist op het gebied van autobekleding reparatie, is verzekerd van succes bij Dr. Vinyl. Als garagehouder zit u niet te wachten op kleine schades in uw auto’s; u wilt immers sterk staan in de onderhandelingen met potentiële afnemers. Dr. Vinyl heeft al veertig jaar ervaring in autobekleding reparatie en zorgt er op efficiënte (en dus voordelige) wijze voor dat uw auto’s er weer als nieuw uitzien.

Vakkundig herstel
Of het nu gaat om portierbekleding of een autostoel die versleten is, brandgaten of scheurtjes: dankzij de jarenlange ervaring van Dr. Vinyl weten we precies hoe en met welke materialen we autobekleding reparatie op effectieve en efficiŽnte wijze moeten aanpakken. Het resultaat: vakkundig herstelde interieurs voor een scherp tarief.

Kwaliteit in schadeherstel
Dr. Vinyl verliest kwaliteit nooit uit het oog. Wij maken gebruik van hoogwaardige producten en de nieuwste technieken. Innovatie vinden we dan ook erg belangrijk. Onze medewerkers zijn allemaal goed geschoold en hebben veel verstand van zaken. We zoeken altijd de juiste oplossing voor u. Wilt u uw volledige auto interieur laten herstellen? Ook dat kan bij Dr. Vinyl. Vraag eens naar de prijzen hiervoor, u zult zien dat wij hier scherpe tarieven voor hanteren. En wij repareren het zo voor u, dat uw auto interieur er weer als nieuw uit ziet. Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Schadeherstel
Wij zijn niet alleen goed in het herstellen van schade aan het interieur, maar ook in het herstellen van schades aan het exterieur van uw auto. Ook als u kleine schade heeft aan de buitenkant van uw auto, zoals steenslag, kunt u bij ons terecht. Maar we repareren ook schades aan aluminium en kunststof kozijnen. Wij zijn werkzaam in verschillende sectoren, van automotive tot bouw en van meubels tot pleziervaart. Heeft u een schade die niet binnen deze categorieŽn valt en twijfelt u of u hiervoor ook bij ons terecht kunt? In veel gevallen kunnen wij ook andere schades herstellen, onze klantenservice vertelt u hier graag meer over.

Herstel op locatie
In de meeste gevallen kunt u bij Dr. Vinyl terecht voor autobekleding reparatie op locatie. Dr. Vinyl heeft servicepunten door heel Nederland, waardoor u altijd een specialist in uw buurt kunt vinden. Schakelt u ons in voor het herstel van meerdere schades, dan kunnen we nůg efficiŽnter te werk gaan, waardoor uw voordeel nog groter wordt.

Contact
In de meeste gevallen kunt u bij Dr. Vinyl terecht voor autobekleding reparatie op locatie. Schakelt u ons in voor het herstel van andere schades, dan kunnen we nůg efficiënter te werk gaan, waardoor uw voordeel nog groter wordt. Wilt u Dr. Vinyl graag inschakelen voor autobekleding reparatie, andere werkzaamheden of heeft u vragen? Neem telefonisch contact op met 033 - 25 83 815, stuur een e-mail naar info@drvinyl.nl of vraag vrijblijvend een offerte aan!