Autobekleding reparatie

Wie op zoek is naar een specialist om een autostoel te repareren, is verzekerd van succes bij Dr. Vinyl. Als garagehouder zit u niet te wachten op kleine schades in uw auto’s; u wilt immers sterk staan in de onderhandelingen met potentiële afnemers. Dr. Vinyl heeft al veertig jaar ervaring in autobekleding reparatie, zoals het repareren van een autostoel, en zorgt er op efficiënte (en dus voordelige) wijze voor dat uw auto’s er weer als nieuw uitzien.

Vakkundig herstel wanneer u uw autostoel door ons laat repareren

Of het nu gaat om portierbekleding of een autostoel die versleten is, brandgaten of scheurtjes: dankzij de jarenlange ervaring van Dr. Vinyl weten we precies hoe en met welke materialen we autobekleding reparatie en het repareren van een autostoel op effectieve en efficiënte wijze moeten aanpakken. Het resultaat: vakkundig herstelde interieurs voor een scherp tarief.

Kwaliteit in schadeherstel

Dr. Vinyl verliest kwaliteit nooit uit het oog. Wij maken gebruik van hoogwaardige producten en de nieuwste technieken wanneer we uw autostoel gaan repareren. Innovatie vinden we dan ook erg belangrijk. Onze medewerkers zijn allemaal goed geschoold en hebben veel verstand van zaken. We zoeken altijd de juiste oplossing voor u. Wilt u uw volledige auto interieur laten herstellen? Ook dat kan bij ons. Vraag eens naar de prijzen hiervoor; u zult zien dat wij hier scherpe tarieven voor hanteren. En wij repareren het zo voor u, dat uw auto interieur er weer als nieuw uit ziet. Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Schadeherstel

Wij zijn niet alleen goed in het herstellen van schade aan het interieur en het repareren van uw autostoel, maar ook in het herstellen van schades aan het exterieur van uw auto. Ook als u kleine schade heeft aan de buitenkant van uw auto, zoals steenslag, kunt u bij ons terecht. Maar we repareren ook schades aan aluminium en kunststof kozijnen. Wij zijn werkzaam in verschillende sectoren, van automotive tot bouw en van meubels tot pleziervaart. Heeft u een schade die niet binnen deze categorieën valt en twijfelt u of u hiervoor ook bij ons terecht kunt? In veel gevallen kunnen wij ook andere schades herstellen, onze klantenservice vertelt u hier graag meer over.

Herstel op locatie

In de meeste gevallen kunt u bij Dr. Vinyl terecht voor autobekleding reparatie en het repareren van uw autostoel op locatie. Wij hebben servicepunten door heel Nederland, waardoor u altijd een specialist in uw buurt kunt vinden. Schakelt u ons in voor het herstel van meerdere schades, dan kunnen we nóg efficiënter te werk gaan, waardoor uw voordeel nog groter wordt.

Neem eenvoudig telefonisch contact op

Voor het repareren van een autostoel op locatie, helpen wij u graag. Schakelt u ons in voor het herstel van andere schades, dan kunnen we nóg efficiënter te werk gaan, waardoor uw voordeel nog groter wordt. Wilt u Dr. Vinyl in Brakel, nabij Den Bosch, graag inschakelen voor autobekleding reparatie, andere werkzaamheden of heeft u vragen? Neem telefonisch contact op met 033-25 83 815, stuur een e-mail naar [email protected] of vraag vrijblijvend een offerte aan!