Vul de 4 cijfers van uw postcode in.

Gevelherstel

Gevelherstel

Een beschadiging aan uw pand zit in een klein hoekje. En het is jammer voor de uitstraling van het pand als de gevel niet mooi en strak afgewerkt is. Ook tijdens de bouw kan door de werkzaamheden nog voor of na de oplevering van een pand enige beschadiging optreden. Dr. Vinyl is uw partner voor gevelherstel en oppervlakteherstel. Nauwgezet zorgen wij ervoor dat de gevel weer de bedoelde uitstraling krijgt.

Besparing in tijd en vervangingskosten

Gevelherstel voor de oplevering is een investering die meer oplevert dan dat deze kost. Door schades vooraf te herstellen bespaart u in tijd en vervangingskosten. Dr. Vinyl kan bij gevelherstel de volgende materialen repareren: harde kunststoffen, aluminium, hout en stoffen materialen. Wij zorgen met gevelherstel dat we de schades herstellen en de originele structuur terugbrengen. Natuurlijk zorgen we er ook voor dat de kleur weer gelijk is.

40 jaar ervaring in gevelherstel

Al veertig jaar is Dr. Vinyl de specialist als het gaat om schadeherstellingen. In al die jaren hebben we een trouwe en tevreden klantenkring opgebouwd. Wij zijn werkzaam in verschillende sectoren, van bouw tot automotive en van pleziervaart tot het openbaar vervoer. Of u nu gevelherstel wilt laten uitvoeren of als uw auto een nieuw interieur kan gebruiken, Dr. Vinyl is uw specialist. We herstellen uw schades tegen scherpe prijzen. Een ander groot voordeel is dat we u snel van dienst kunnen zijn. Doordat Dr. Vinyl meerdere vestigingen in Nederland heeft, vindt u ons altijd bij u in de buurt. Tijdens werkdagen is onze klantenservice goed bereikbaar en kunnen we snel een afspraak voor u inplannen.

Partner in de bouw

Dr. Vinyl voert veel van haar werkzaamheden uit in de bouw. We worden veel ingeschakeld bij het herstel van aluminium of kunststof kozijnen en verschillende oppervlakteschades. Kwaliteit en innovatie staan bij Dr. Vinyl hoog in het vaandel. We maken gebruik van hoogwaardige producten en de nieuwste technieken. Al onze medewerkers zijn dan ook goed geschoold en hebben veel verstand van zaken.

Offerte gevelherstel

Wilt u uw oplevering ook bespoedigen en tijd en kosten besparen? Vraag dan vrijblijvend naar de mogelijkheden van gevelherstel. Een offerte op maat is natuurlijk ook mogelijk. Heeft u liever een persoonlijk gesprek? Neem dan direct contact met een van de herstelspecialisten bij u in de buurt!

Meer weten over gevelherstel?

Wilt u uw oplevering ook bespoedigen en tijd en kosten besparen? Vraag dan vrijblijvend naar de mogelijkheden van gevelherstel. Met onze mobiele servicepunten door heel Nederland herstellen we schades op locatie. Een offerte op maat is natuurlijk ook mogelijk!