Vul de 4 cijfers van uw postcode in.

Gevelherstel

Gevelherstel

Een beschadiging aan uw pand zit in een klein hoekje. En het is jammer voor de uitstraling van het pand als de gevel niet mooi en strak afgewerkt is. Ook tijdens de bouw kan door de werkzaamheden nog voor of na de oplevering van een pand enige beschadiging optreden. Dr. Vinyl is uw partner voor gevelherstel en oppervlakteherstel. Nauwgezet zorgen wij ervoor dat de gevel weer de bedoelde uitstraling krijgt.

Besparing in tijd en vervangingskosten

Gevelherstel voor de oplevering is een investering die meer oplevert dan dat deze kost. Door schades vooraf te herstellen bespaart u in tijd en vervangingskosten. Dr. Vinyl kan als gevelherstel de volgende materialen repareren: harde kunststoffen, aluminium, hout en stoffen materialen. Wij zorgen met gevelherstel dat we de schades herstellen en de originele structuur terugbrengen. Natuurlijk zorgen we er ook voor dat de kleur weer gelijk is.

Meer weten over gevelherstel?

Wilt u uw oplevering ook bespoedigen en tijd en kosten besparen? Vraag dan vrijblijvend naar de mogelijkheden van gevelherstel. Met onze mobiele servicepunten door heel Nederland herstellen we schades op locatie. Een offerte op maat is natuurlijk ook mogelijk!