Vul de 4 cijfers van uw postcode in.

Houten vloer reparatie

Houten vloer repareren

Een houten vloer geeft een prachtige uitstraling aan het interieur van uw gebouw, locatie, restaurant, plezierjacht of andere interieurs of locaties. Vanzelfsprekend is een beschadiging aan deze houten vloer heel vervelend. Uw houten vloer laten repareren is een eenvoudige en snelle oplossing van de schade. Dr. Vinyl is als specialist in het herstellen van kleine schades uw partner. Zeker als het gaat om uw houten vloer repareren. Met onze ervaring van veertig jaar kunt u er van op aan dat wij uw houten vloer repareren en terugbrengen in originele staat.

Ons wereldwijd bereik en de rijke geschiedenis zorgen voor een uitgebreide klantenkring als het om houten vloer herstel gaat. Winkelketens, openbare gebouwen, showrooms: we staan voor iedere branche en locatie klaar voor reparaties in interieur en exterieur. Innovatie en ervaring is daarbij ons uitgangspunt. We zetten de beste reparatie technieken in bij het herstellen en repareren van uw houten vloer en we zorgen dat we uw houten vloer ook op die manier repareren. We zijn u altijd zeer snel van dienst vanwege onze vele vestigingen in het land.

Een houten vloer repareren drukt de kosten enorm. Zonder deze te vervangen is uw vloer weer als nieuw. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden om uw houten vloer te herstellen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie om uw houten vloer te herstellen.