Vul de 4 cijfers van uw postcode in.

Leer herstellen

Leer herstellen

Leer herstellen is een vak apart. Leer is een materiaal dat in veel interieurs terugkomt. Leer herstellen kunnen wij uitvoeren bij auto’s, plezierjachten, treinwagons; in vele toepassingen is leer terug te vinden, zoals bij portierbekleding, handgrepen en stoelen. Maar ook in het interieur van kantoren, winkels en openbare gebouwen wordt leer toegepast op meubels en als oppervlakte bekleding. Lederen bekleding herstellen en repareren is voor Dr. Vinyl een vanzelfsprekendheid. Wij hebben veertig jaar ervaring in het herstellen van lederen bekleding en kunnen bogen op een breed netwerk van vestigingen door heel Nederland. Daardoor zijn we bij eventuele schade snel ter plaatse om uw lederen interieur te herstellen. Natuurlijk kunt u ook voor veel andere kleine schadereparaties bij ons terecht. Wij zijn al jaren een begrip op het gebied van schadeherstel bij lederen bekleding of interieur van leer.

We kunnen leer herstellen in veel uiteenlopende branches en situaties. Het openbaar vervoer, de automotive, de plezierjachtbranche: allen weten ze ons te vinden als het gaat om schadeherstel. Omdat innovatie een sleutelwoord voor ons is, konden we een rijke geschiedenis opbouwen als voorloper op het vlak van leer herstellen en verschillende andere reparaties binnen het interieur. Overigens zijn we ook voorloper op het vlak van herstel in het exterieur.

Wilt u kosten besparen en uw lederen bekleding professioneel laten herstellen? Onze reparaties zijn altijd goedkoper dan het vervangen van het materiaal. Hierdoor heeft u als autobezitter of garagehouder altijd een mooi en schadevrij lederen interieur. Ook als facilitair manager kunt u snel en goedkoop uw locatie er netjes en verzorgd uit laten zien. Neem voor meer informatie contact met ons op of vraag direct online een offerte aan!