Interieur herstel

Interieur herstel

Wanneer u schade aan het interieur heeft en u wilt dure vervangingskosten vermijden dan kunt u bij Dr. Vinyl terecht voor interieur herstel. Kostenbesparend en zeer effectief.

Herstel van kleine schades aan het interieur
Heeft uw voertuig versleten portierbekleding, slijtage op de autostoel of brandgaatjes? Dan bent u als particulier of garagehouder er bij gebaat dat deze schades worden verholpen, tegen een scherpe prijs. Als u uw auto wilt verkopen loont het om kleine schades te laten herstellen. Dr. Vinyl is hiervoor de geschikte partner, u bent bij ons verzeker van succes bij interieur herstel door onze specialisten.

Ervaren specialist
Dr. Vinyl heeft in de loop der jaren een trouwe en tevreden klantenkring opgebouwd. We hebben dan ook al veertig jaar ervaring in interieur herstel. Wij maken gebruik van specialistische technieken en hoogwaardige materialen. Een mooi voorbeeld hiervan is smart repair. Met deze techniek kunnen we snel en makkelijk kleine beschadigingen vakkundig herstellen, zonder dat er onderdelen vervangen moeten worden. Na de reparatie ziet uw interieur er weer als nieuw uit.

Kwaliteit
Bij Dr. Vinyl hebben we kwaliteit hoog in het vaandel staan. We maken gebruik van hoogwaardige producten en technieken. Innovatie vinden we dan ook erg belangrijk. Onze medewerkers zijn allemaal goed geschoold en hebben veel verstand van zaken. Wij zoeken altijd de juiste oplossing voor u.

We zijn werkzaam in verschillende sectoren, van automotive tot bouw en van meubels tot pleziervaart en openbaar vervoer. Wij herstellen schades aan bijvoorbeeld auto's, zoals spotrepair, steenslagschade en interieur herstel. De bouw schakelt ons veel in bij het herstel van aluminium of kunststof kozijnen en verschillende oppervlakteschades.

Heeft u een schade die niet onder deze sectoren valt en twijfelt u of wij dit kunnen herstellen? Neem dan gerust contact met ons op, vaak kunnen we deze schades toch herstellen.

Herstel op locatie en onze vestigingen
Onze vestigingen zijn verspreid over het land waardoor we snel ter plaatse kunnen zijn bij schades. Ook op de vestigingen is het mogelijk om het interieur herstellen. U bent verzekerd van een uitermate goede afhandeling van uw schade, aangezien Dr. Vinyl een wereldwijd gevestigde organisatie is die een rijke geschiedenis heeft en innovatie als een van haar prioriteiten uitdraagt.

Het inschakelen van onze specialisten zorgt voor een enorme kostenbesparing voor u. De kosten voor interieur herstel zijn namelijk vaak vele malen kleiner dan vervangen. Daarmee behoudt u als garagehouder of als fleet owner een gezonde marge op uw auto's. Voor interieur herstel kunt u dan ook zonder meer bij ons terecht.

Contact
Het inschakelen van onze specialisten zorgt voor een enorme kostenbesparing voor u. De kosten voor interieur herstel zijn namelijk vaak vele malen kleiner dan vervangen. Daarmee behoudt u als garagehouder of als fleet owner een gezonde marge op uw auto's. Voor interieur herstel kunt u dan ook zonder meer bij ons terecht. Wilt u kennismaken met Dr. Vinyl of heeft u al schade en is interieur herstel nodig? Neem dan gerust vrijblijvend contact op. U kunt op onze website ook een vrijblijvende offerte aanvragen.