Laminaat herstellen

Laminaat herstellen

Een laminaat vloer geeft een prachtig uiterlijk aan het interieur van uw pand, winkel of plezierjacht en allerhande andere interieurs. Maar een beschadiging op dat laminaat is funest. Herstellen is een eenvoudige en snelle oplossing van de schade. Dr. Vinyl heeft zich gespecialiseerd in het herstellen van kleine schades, dus ook in het herstellen van laminaat. Met veertig jaar ervaring weet u zeker dat wij uw laminaat uitstekend zullen herstellen.

Specialist in laminaat herstel
Dr. Vinyl heeft zich gespecialiseerd in het herstellen van kleine schades, dus ook in het herstellen van laminaat. Met veertig jaar ervaring weet u zeker dat wij het herstellen van uw laminaat bij ons in goede handen is. Met de laatste technieken zorgen we voor het repareren van uw schades en kunnen we uw laminaat uitstekend herstellen. Als hèt begrip op het vlak van kleine reparaties staan we u graag snel ter dienst vanuit één van de vele vestigingen in het land.

Trouwe klantenkring
Door onze rijke geschiedenis en wereldwijd bereik weten veel branches ons te vinden als het om laminaat herstellen gaat. Bouwsector, facilitair management, automotive, de plezierjachtbranche: voor iedereen staan we klaar voor reparaties in interieur én exterieur. Innovatie en ervaring zijn daarbij sleutelwoorden.

Kwaliteit in schadeherstel
Bij Dr. Vinyl staat kwaliteit hoog in het vaandel. Innovatie vinden we erg belangrijk, we maken dan ook gebruik van hoogwaardige producten en de nieuwste technieken. Onze medewerkers zijn allemaal goed geschoold en hebben veel verstand van zaken. We zoeken altijd de juiste oplossing voor u en zorgen ervoor dat u na onze reparatie, niets meer van de schade ziet.

Snel ter plaatse
Dr. Vinyl heeft vestigingen door heel Nederland, waardoor er altijd een specialist snel bij u ter plaatse kan zijn. Door onze specialisten in te schakelen, kunt u enorm besparen op de kosten. Laminaat herstellen is vanzelfsprekend goedkoper dan het vervangen van de vloer. Heeft u een schade en twijfelt u of wij deze kunnen herstellen? Vaak kunnen wij dit toch voor u repareren, ook als het niet binnen de genoemde branches valt. Onze medewerkers vertellen u graag meer hierover.

Laminaat herstellen
Laminaat herstellen is vanzelfsprekend goedkoper dan het vervangen van de vloer. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Als u al een schade heeft kunt u ook direct hier een offerte opvragen.