Leder herstellen

Leder herstellen

Zoekt u een specialist die leder kan herstellen? Dan moet u bij Dr. Vinyl zijn. Wij zijn zeer ervaren in het herstellen van leder. We werken in verschillende sectoren, van automotive tot meubels, pleziervaart en openbaar vervoer. Het uitvoeren van reparaties aan leder is voor ons een dagelijkse bezigheid. Leder is een oersterk materiaal dat ook nog eens gemakkelijk schoon te houden is. Het is niet voor niets een geliefd bekledingsmateriaal. Niet alleen in voertuigen maar ook in winkels en openbare gebouwen. Maar omdat leder een organisch materiaal is, kunnen er in de loop der tijd slijtageplekken ontstaan. Dr. Vinyl kan uw leder snel en goedkoop herstellen, zodat het er weer als nieuw uitziet.

40 jaar ervaring
Dr. Vinyl heeft in de loop der jaren een trouwe en tevreden klantenkring opgebouwd en is een bekende naam in Nederland en België. We hebben dan ook al veertig jaar ervaring in het leder herstellen. Als u denkt dat het leder versleten is, hebben wij nog vaak een oplossing. Naast veel ervaring, heeft Dr. Vinyl nog een groot voordeel ten opzichte van de concurrentie. Wij kunnen u snel van dienst zijn. Dat komt omdat we op meerdere locaties in Nederland te vinden zijn en daardoor altijd bij u in de buurt zitten. Door onze mobiele servicepunten is er altijd snel een specialist bij u ter plaatse. Heeft u vragen of wilt u uw leder laten herstellen? Onze klantenservice is tijdens werkdagen goed bereikbaar en zorgt ervoor dat u zo snel mogelijk geholpen wordt.

Kwaliteit
Tegenwoordig moet alles snel en goedkoop en dit gaat dan ten koste van de kwaliteit. Bij Dr. Vinyl hebben we kwaliteit juist hoog in het vaandel staan. Wij maken gebruik van hoogwaardige producten en zoeken altijd de juiste oplossing. Dat kunnen we door onze jarenlange ervaring. Doordat we gebruik maken van innovatieve technieken en materialen, kunnen we uw leder kwalitatief goed én voor een scherpe prijs herstellen. Soms wordt gedacht dat een lederen zitting vervangen sneller en goedkoper is, maar dat is juist niet zo. Onze vakmensen werken zelfstandig op locatie en zorgen ervoor dat u na de reparatie niets meer van de slijtageplek ziet. Het ziet er weer als nieuw uit.

Specialist op meerdere gebieden
Leder herstellen is maar een van onze specialisaties. Dr. Vinyl kan allerlei verschillende soorten schades repareren. Van schade aan uw dashboard tot schade aan uw aluminium of kunststof kozijn. Wij hebben voor alle schade de juiste oplossing. We investeren dan ook in het ontwikkelen van nieuwe en slimme technieken voor kleine schadeherstellingen. Twijfelt u of Dr. Vinyl een schade kan herstellen die niet binnen de genoemde branches valt? Vaak kunnen wij uw schade dan toch repareren. Onze medewerkers vertellen u graag meer hierover.

Contact
Wilt u kosten besparen door uw leder te herstellen? Onze reparaties zijn altijd goedkoper dan het vervangen van het leer. Daarmee kunt u bijvoorbeeld als garagehouder de marges op uw autopark houden. Meer informatie geven we u graag online of persoonlijk. Natuurlijk kunt u ook direct een offerte opvragen.